Fortæl os om din træning

Jeg kan godt lide faste rutiner, og jeg kan gode lige at eksperimentere i den måde jeg arbejder på, for at finde ud hvad der virker og ikke virker for kroppen. Som en atlet har du altid en ambition om blive bedre end du var sidst; jage nye tider, jagte rekorder. Jeg tror det ligger i min mentalitet, i min træning, at jeg altid vil prøve at gøre det bedre, og blive den bedste jeg kan være.

Hvorfor er det vigtigt for dig at tage vitaminer og kosttilskud?

I en sprint konkurrence kan en hundrede dele af et sekund afgøre om du vinder eller taber, så det er altid at løbe den ekstra meter til træningen der kan gøre forskellen. For mig, er det at tage vitaminer vigtig, fordi jeg kan se at jeg derved kan yde mere. Jeg skal altid kigge langsigtet, og små ting som at tage et kosttilskud til morgenmaden, kan gøre forskellen når regnskabet gøres op.

Hvorfor Solgar?

Min træner er den som anbefaler alle de kosttilskud vores gruppe skal tage. Han har personlig fundet Solgar, som det mærke, der har et stort og varieret sortiment, der opfylder det vi skal bruge, og så ved vi hvad der i dem. Vi ved at Solgar produkter bliver testet ved hver batch, og at de dermed er sikre at tage for os professionelle sportsfolk.

Jeg ved også, at mine konkurrenter vil træne ligeså hårdt som mig selv, men jeg passser på min krop, og det er derfor at jeg tager Solgar vitaminer og mineraler, for at sikre mig, at jeg stærkere indeni, så jeg dermed har et forspring mod dem som ikke tager vitaminer.

Hvilket Solgar produkter tager du?

Jeg tager Magnesium til natten, og så tager jeg Solgar Skin, Nails & Hair hver dag for at holde min udseende. Når jeg er færdig med træningen er det vigtigt at min hår, og mine negle ser pæne ud, og at min hud stråler, og ser sund ud.

Solgar har produceret og udviklet kosttilskud siden 1947, og anvender kun naturlige ingredienser. Solgar er dit optimale kosttilskud til et sundt helbred – 98% af Solgar ‘s brugere anbefaler Solgar som deres foretrukne mærke.

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.