Vores historie


Med egen produktion, distribution og laboratoriefaciliteter, sikrer Solgar kvalitet fra start til slut. Vi fremstiller vores produkter i små partier for at opretholde renhed, og alle produkter gennemgår en streng kontrol.

Vi gør det ikke, fordi vi er nødt til det, vi gør det, fordi det er det rigtige. Hos Solgar kalder vi det “ansvarlig ernæring”.

Egen produktion


Solgar har produceret kvalitetskosttilskud siden 1947, og har således sat mange standarder for branchen.

Solgar har sit eget interne laboratorium i USA. Laboratoriet ledes af højtuddannede eksperter, og er Solgars øverste myndighed for at tillade produkter at bære Solgar etiketten.Vi tager ikke kun én prøve. Vi tager mange.

Solgars kosttilskud gennemgår en meget streng kvalitetskontrol, og Solgar evaluerer produkterne på alle stadier, fra råvare til færdigt produkt.

Eget forskningscenter


Med egen produktion, distribution- og laboratoriefaciliteter, sikrer Solgar kvalitet fra start til slut.

Alle materialer, der kommer ind i vores laboratorium, er underlagt streng kontrol for at sikre, at de er af den højeste kvalitet. Vi udfører omfattende kontrol i alle faser i fremstillingen- fra råvare til færdigt produkt. Vores interne laboratorium sikrer, at hvert produkt som forlader Solgar, opfylder vores Gold Standard™ for kvalitet.